dimarts, 16 de setembre del 2008

"Y después, de putes!"


"Y después de putes", aquesta era l'afirmació que feia una guanyador de la loteria, no fa gaire temps, a la pregunta d'un o una periodista sobre què farien ell i els seus amics per celebrar la seva bona sort.
Si senyor. En aquest país també anem de putes, sols que en la majoria de casos es fa secretament, el més "decentment" possible. Ui, em sembla que m'he equivocat de paraula!.
Potser el meu pare va anar de putes, o l'avi, o algun amic meu, o algun company de feina, o potser jo. Molta gent -és un fet innegable-, va de putes.
Les veiem, princeses de la carretera, allí, palplantades, passant fred o calor, víctimes de les inclemències del temps i dels homes, que amb més o menys respecte demanen el seus serveis.
Què fem? les mirem amb pena, amb rebutg o amb desitg. I allí segueixen, joves, algunes massa joves , boniques, algunes molt boniques, d'altres no tant, però totes amb evidents encants per seduir el viatjant cercador de plaers secrets. I tot són noies, o no? això no ho se, francament, però poc importa.
I què? ens sembla bé que això sigui així?. A l'enquesta ràpida que faig en aquest mateix moment la resposta aclaparadora és que no, no ens sembla gens bé. I què farem per evitar-ho? ... Aquí, senyors meus, tenim un problema.
No volem que les nostres carreteres estiguin farcides de putes de cadira bruta o sofà estripat. No volem bars de neó vermell a les afores dels nostres pobles i ciutats. Tot i que a mi, francament, el neó sempre m'ha semblat molt encisador. No volem, això per damunt de tot! valguem...! una casa de "cites" al costat de casa. I no em refereixo a una casa amb les parets plenes de cites de persones sàbies, o de llibres, que aquests agraden i queden molt bé com a regal. Per cert, tinc entès que en alguns casos a un futur marit se li regala no sols la típica noia que amb més o menys gràcia es va treient la roba mentre els amics criden abraonats, excitats, beguts i en ple atac hormonal a cada un dels seus insinuants moviments. Es veu -que jo no ho se, perquè sóc de bona família i molt decent- que el regal és ... tatatà!... una puta!. Per una estoneta, és clar, que després toca casori amb la respectuosa futura esposa. Fan elles el mateix?, ha arribat la igualtat en aquest aspecte també?. Això tampoc ho se.
Bé, però tornem al tema central, tenim les putes als bars, a les carreteres, als pisos,.... movent un munt de diners que bàsicament van a parar a les mans dels gestors que les cuiden "mimosament". Diuen que a Itàlia començaran a posar multes a les putes i als seus clients, no se els imports però em pregunto si tot ho pagarà la puta o al igual que els seus guanys anirà a percentatge i la resta ho pagarà el proxeneta o la xarxa mafiosa que li gestiona el fet laboral.
Cal buscar sistemes per aconseguir que desapareixin? això, senyors meus, ja s'ha intentat i sempre s'ha fracassat. A més, i no ens escandalitzem, quin mal hi ha en fer aquesta feina de forma voluntària, regulada, protegida, organitzada,...Com?...
Jo crec fermament que és bo que existeixin les putes i si cal els putus, mestres dels secrets de la carn, gran escoltadors i experts empàtics que regalin moments de felicitat a aquells que ho necessitin.Però senyors, ho hem de voler tots així empènyer als polítics perquè ho regulin i es posin medalles en fer-ho, perquè de moment, el tema els fa tanta por que, a part d'anar-hi a cercar els seus serveis, alguns, molt pocs, segur...segur...ai mare!, de la resta res de res.
I ni ha de menors d'edat, si, es veu que tant nois com noies, però no ens espantem que m'han dit que la majoria són estrangers. I sense papers! Puf, llavors, tan se val.
A veure, mirem aquella pàgina del diari que tothom passa tant ràpidament quan està acompanyat per no donar què pensar si s'hi està massa estona.
Un, dos, tres.... 342! Bufa! no creia que n'hi haguessin tants!. Mirem quants anuncien serveis per part de gent de fora...69! vaja, quina coincidència aquest número, que de fet crec està poc estès en els serveis que s'ofereixen al sector, es veu que es tracta més de rebre que de donar, imagino. Val, i si seguim analitzant el tema dels anuncis, veiem que dels que inclouen fotografies i van enmarcats -aquest són més cars- n'hi ha 36 i d'aquests 23 corresponen a ofertes de noies asiàtiques. Detectem doncs el que podria ser una nova moda, o vici, donat el cas. Deu ser perquè n'hi ha moltes al planeta, o per la novetat, o per celebrar els jocs olímpics. Ves a saber.
Sigui com sigui en això tenim un problema, i cal que fem alguna cosa. Ai, que ja fa masses centenars o milers d'anys que això està així, ja toca que hi posem ordre, que no repressió.I si us plau, senyors i senyores de les ordres religioses totes, no s'hi posin si no és per ajudar, gràcies.
Visca la prostitució professional i reglada!. Respecta per les treballadores i els treballadors del sexe comercial.

1 comentari:

Arda ha dit...

Per fi un nou post !. I magnific, per cert.
Ja et trovaba a faltar Trencanous.
No em fa res que tardis en escriure si el resultat es com el d'aquesta excelent "reflexió-crònica-denuncia-tocada de fibra".
Arreveure!.